Keefiri-maasikatarretis

Kodutohter
04.05.2024
Shutterstock

Magustoit, mis kaalu ei kergita.

5 portsjonit

 

5 dl keefirit

300-400 g maasikaid

60 g suhkrut

1 tl vanillisuhkrut

1 tl riivitud mahesidruni koort

5 g želatiini

1 dl vett
 

Pane žealtiin külma veega paisuma ja sega paisunud želatiinile hulka natuke kuuma kuuma vett ning sega, kuni želatiin on sulanud.

Purusta maasikad köögikombainis või mikseris koos suhkruga. Võib teha püreeks või jätta tükiliseks, nii, kuidas parajasti soov on. Kui maasikad on hapud, võib lisada suhkrut. Sega vanillisuhkur ja riivitud sidrunikoor keefiriga.

Sega maasikad keefiriga ja kalla peene joana kogu aeg segades želatiin. Kalla magustoidunõudesse või klaasidesse ja pane külmkappi tarduma.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid