6 portsjonit
1 kg kõrvitsat
1 bataat
1 dl musti läätsi
1 sibul
2 küüslauguküünt
3 cm ingverit
5 kahvrilaimi lehte
½ tl kaneeli
1 tl karrit
1 tl kurkumit
näpuotsaga tšillihelbeid (neid võib panna vastavalt soovile)
soola, musta pipart
1 purk kookospiima
2 dl purustatud tomateid
2 dl puljongit
2 sl kookosõli
hakitud koriandrit
Eemalda kõrvitsalt seemned ja pehme sisu ning tükelda. Koori ja tükelda bataat ja sibul. Kuumuta poti põhjas õli, kuumuta sibulaid õlis. Riivi sisse ingver ja küüslauguküüned. Lisa karri, kurkum, kaneel ja tšillihelbed. Kuumuta, et maitsed tugevneksid. Lisa kookospiim, purustatud tomatid, läätsed ja puljong. Hauta 5 minutit. Lisa kahvrilaimi lehed, kõrvitsa ja bataaditükid, ning hauta nõrgal kuumusel pool tundi, ehk kuni läätsed, kõrvits ja bataat on küpsed. Maitsesta soola ja pipraga. Kaunista hakitud koriandriga.
Sellesse hautisse sobib ka värske või külmutatud spinat.