Omlett värskete kartulitega

Kodutohter
24.04.2024
Shutterstock

Värsketest kartulitest omletti võib küpsetada kasvõi õues grillil.

6-8 portsjjonit

 

6-8 keedetud kartulit

10 karulaugu lehte

10 muna

0,5 dl koort, piima või vett

1 tl soola

musta pipart

10 kirsstomatit

2 sl õli

 

1. Viiluta keedetud ja jahtunud kartulid, haki karulaugulehed, poolita tomatid. Löö munad kaussi ja sega hulka vedelik ja maitseained.

2. Kuumuta pannil õli, kalla kartulitükid ja karulauk pannile. Kuumuta segades. Vala peale munasegu ja selle peale poolitatud tomatid.

3. Kergita servadest hüübivat muna, et vedel muna valguks äärtest pannile ja küpseks ühtlaselt. Kata kaanega. Võta pann pliidilt, kui omlett on keskelt veel märg ja läikiv, sest see küpseb paar minutit järelkuumuses.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid