Kalasupp magusa maisiga

Kodutohter
29.02.2024
Shutterstock

Magus mais võib olla kalasupis ootamatu komponent, kuid annab mõnusat magusust.

2 portsjonit
 

1 sl võid

1 sl õli

1 porru valge osa

400 ml kuuma vett

100 g kartuleid

300 g valge kala fileed

0,5 tl soola

musta pipart

1 purk konserveeritud magusat maisi

1 sl jahu

200 ml piima

peotäis hakitud peterselli või tilli

 

Tükelda kartulid väikesteks tükkideks ja viiluta porru. Tükelda kalafileed.

Kuumuta poti põhjas õli ja või segus porru klaasjaks. Vala peale kuum vesi, lase keema tõusta, lisa kartuli ja kalatükid. Hauta, kuni kartul on pehme. Maitsesta soola ja pipraga.

Sega jahu kruusis väikese koguse piimaga ja lisa segades supile. Lisa ülejäänud piim ja konservmais ning kuumuta korraks keemiseni.

Puista peale hakitud tilli või peterselli.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid