Leivasupp

Kodutohter
26.01.2024
Shutterstock

Midagi ei maksa lasta raisku minna. Kuivama jäänud leivast saab maitsva magustoidu.

4-6 portsjonit

300 g rukkileiba
1,5 l vett
paar peotäit rosinaid
kaneeli
3 õuna või paar peotäit kuivatatud õunalõike
150 g suhkrut
 

Lõika leib tükkideks ja pane potti. Lisa vesi, pestud rosinad, kaneel ja
kuivatatud õunalõigud. Kui kasutad värskeid õunu, lõika õunad tükkideks
ja lisa supile. Kuumuta aeg-ajalt segades 10-–15 minutit. Jäta
jahtuma.
Serveeri koos piima, hapu- või vahukoorega.
Lisada võib ka riivitud apelsini- või sidrunikoort, kardemoni või
õunamahla.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid