Tuunikala pannipirukas

Kodutohter
03.11.2022
Shutterstock

Sellise piruka tegemiseks pole ahju vajagi.

4 portsjonit

 

1 tuunikalakonserv vees

1 sibul

1 küüslauguküüs

1 tomat

100 g riivjuustu

2 muna

1 sl jahu

1 tl soola

0,5 tl musta pipart

0,5 tl paprikapulbrit

hakitud peterselli

õli

 

Nõruta tuunikala. Haki sibul ja tomat. Pane kaussi tuunikala, hakitud sibul ja tomat, riivjuust ja pressi hulka küüslauguküüs. Löö kaussi kaks muna ja kaks supilusikatäit jahu. Lisa paprikapulber, hakitud petersell, sool ja pipar ning sega läbi.

Kuumuta pannil õli ja kalla segu kausist pannile ning kata kaanega. Kuumuta madalal kuumusel 10 minutit. Võta kaas pealt, kata pann taldrikuga ja kummuta pirukas taldrikule. Keera ringi ning libista teistpidi pannile tagasi ning kuumuta veel 5 minutit. Libista pirukas pannilt taldrikule ja lõika sektoriteks. Juurde sobib toorsalat.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid